dilluns, 9 de febrer del 2015

Visita al Museu de la Informàtica de la Universitat Politècnica de València.


El dilluns 9 de Febrer els alumnes de segon del cicle de Telecomunicacions visitarem en València el Museu de la Informàtica de la ETSINF de la Universitat Politècnica de València.


La visita programada en les segones Jornades de Telecomunicacions i Tecnologia començà al matí fent el viatge en tren d'Alcoi-València. Una vegada en el recinte de la Universitat tinguérem l'oportunitat de vore dos documentals comentats sobre l'evolució i la història dels computadors i un altre molt interessant sobre la publicitat dels ordinadors des dels anys 80 fins avui.



La part més vistosa contà amb la visita al museu pròpiament dit, un recorregut pels equips i perifèrics de les últimes dècades.

Equips dels primers 80, discs durs, memòries i perifèrics formen una exposició molt recomanable.



Cal dir que des del 13 de Maig del 2013 el Museu està reconegut com a Museu oficial de la Comunitat Valenciana per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

Agrair a Cynthia les seues explicacions i a la Universitat el treball que fan per mostrar-nos la retroinformàtica, una ciència que hi ha canviat les nostres formes de treball i comunicació.



Per últim cal dir que l'escola va fer una donació d'un ebook Sony DD dels primers anys 90 al museu.

 

HANDMATEK DOS1102 Primeras impresiones